iLast Care

18,90  Vključno z DDV

Kategorija:

Opis

ilast Care krema je namenjena zaščiti in lajšanju težav zaradi suhih in razdraženih vek (atopijski dermatitis, blefaritis…) ali občutljivih vek (po operaciji). Krema pomaga pri suhi in razdraženi koži. Pospešuje celjenje, ker vzpostavi ustrezno vlažno stanje. Vsebuje 0,5% natirijevega hialuronata, ne vsebuje pa nobenih konzervansov in dišav. Namenjena je samo zunanji uporabi na koži. Nanesite tanko plast kreme redno zjutraj in zvečer na očesne robove. Vtrete jo z nežnim krožnim masiranjem.

Vnetje vek je pogosto dolgotrajna kronična bolezen. Z dosledno in vsakodnevno nego vek se lahko težave čez čas umirijo ali celo izginejo. Da bi težave odpravili, včasih lahko traja tudi več tednov. Mnogokrat zadošča že redno odstranjevanje ostankov, ki se nabirajo na robovih vek. Če je vnetje bakterijskega, virusnega ali alergijskega izvora je potrebno dodatno zdravljenje z zdravili. V vsakem primeru za natančno diagnozo svetujemo obisk zdravnika, ki vam bo ustrezno svetoval glede zdravljenja.

Kaj lahko storite sami pri vnetih vekah?

Dnevno čiščenje in nega robov vek ter izogibanje sprožilcem težav z vekami lahko zmanjšajo pogostost in resnost vnetja vek.

Meni