BioDrop MD plus

17,00  Vključno z DDV

Kategoriji: ,

Opis

BioDrop MD ® Plus vlažilne kapljice

Učinkovito ublaži še tako težke simptome suhega očesa

Izberite BioDrop MD ® Plus brez konzervansov, če se vam zdi, da učinek običajnih vlažilnih kapljic ne ublaži simptomov suhega očesa. BioDrop MD® Plus je močan vlažilec, razvit za zmerne do hude simptome suhega očesa.

Vlažilna moč BioDrop MD ® Plussa je rezultat kombiniranega delovanja njegovih naravnih učinkovin. Skupaj trehaloza in hialuronan vlažita, mažeta in uravnavata solzni film ter ščitita oči pred suhostjo in poškodbami celic.

Hialuronan BioDrop MD ® Plussa ima tako imenovano veliko molekularno strukturo in njegova koncentracija v izdelku je občutno visoka, zaradi česar je učinek vlažilne kapljice na lajšanje simptomov učinkovit in dolgotrajen.

Sestava močne vlažilne kreme je prijetna in ravno prav gosta, ne da bi povzročala zamegljen vid.

Brez konzervansov

BioDrop MD ® Plus je pakiran v posebnem dozirniku, namenjenem za sterilne izdelke za nego oči, ki ostane sterilen  6 mesecev po odprtju . Izdelek je primeren tudi za ljudi z občutljivimi očmi, izdelek z oznako Alergik, ki ne vsebuje konzervansov ali drugih sestavin, ki povzročajo splošno preobčutljivost.

BioDrop MD ® Plus je medicinski pripomoček z oznako CE, razvit in izdelan na Finskem, primeren za vse bolnike s suhim očesom.

Meni