O nas

Očesna ordinacija dr. Petre Popović je specialistična očesna ordinacija s podeljeno koncesijo iz oftalmologije. V prijetnem vzdušju in urejeni okolici vam nudimo oftalmološke storitve (pregledi, diagnostika, zdravljenje) in svetujemo pri izbiri kontaktnih leč in očal. Naša ekipa uporablja sodobno diagnostično opremo ter se nenehno strokovno izpopolnjuje. Z osebnim pristopom do naših bolnikov in strank storimo vse, da boste odšli strokovno pregledani in zadovoljni. Večino svojih storitev opravimo v okviru mreže javne zdravstvene službe. Opravljamo tudi samoplačniške preglede za posameznike in podjetja.

V optiki ponujamo korekcijska in sončna očala priznanih blagovnih znamk v različnih cenovnih razredih. Poleg okvirjev za odrasle, mladino in otroških okvirjev ponujamo tudi specialne okvirje za najmlajše, ki so primerni tudi za nekajmesečne dojenčke. Pri nas lahko preizkusite široko paleto pripomočkov za slabovidne od povečevalnih stekel do elektronskih lup. Ponujamo tudi kontaktne leče in dodatke uveljavljenih proizvajalcev. Naročite jih lahko ob obisku pri nas, lahko pa tudi v naši spletni trgovini, po telefonu ali po e-pošti. Smo pogodbeni dobavitelj medicinsko-tehničnih pripomočkov za ZZZS.

Smo družbeno odgovorno podjetje. S podporo Turističnemu društvu Koseze prispevamo k urejenosti našega naselja. V našem ožjem okolju prispevamo še za prostovoljno gasilsko društvo Zgornja Šiška in osnovno šolo Valentina Vodnika. Po svojih močeh pa se trudimo vračati tudi v širše okolje. Zbiramo odslužena očala in jih predamo Lions klubu Trnovski Zvon, ki jih pregledana, popravljena, očiščena in označena posredujejo do ljudi, ki si jih ne morejo privoščiti. Finančno smo v preteklih letih podprli različne humanitarne ustanove (Zveza prijateljev mladine Slovenija, Slovenska filantropija, Društvo Gumb), izobraževalne ustanove (Gimnazija Bežigrad, Center IRIS) in projekte (Odprava zdravnikov v Kenijo, Jumicar). Po eksploziji, do katere je prišlo 4.8.2020 v Bejrutu, smo tamkajšnji bolnišnici BESH pomagali z zdravili, zaščitnimi pripomočki in sanitetnim materialom.

2007

Naši začetki

Naša zdravnica dr. Petra Popović je že več let delala kot specialist na Očesni kliniki v Ljubljani, ko se je leta 2007 odločila, da se poda v zasebništvo. Ustanovila je podjetje Oftalma, ki je najprej delovalo v prostorih njene mame dr. Vande Raič na Podutiški cesti 46 v Ljubljani.

2010

Lastna optika

Leta 2010 je Oftalma zaposlila prvega optika in odprla lastno optiko. Optika je rasla po prometu in se širila z novimi zaposlenimi.

2014

Selitev

Sredi leta 2014 smo se preselili v sedanje prostore, v katerih smo našo ponudbo še povečali in jo bolje predstavili. V novih prostorih smo uredili tudi optično delavnico za izdelavo očal.

2017

Prenovljena ekipa

Leto 2017 smo začeli s prenovljeno ekipo in polni načrtov. Eden od njih je bil tudi prenova naše podobe na spletu. Upamo, da so vam naše strani všeč.

Kdo smo

dr. Petra Popović

zdravnica

Dr. Petra Popović je po diplomi Medicinske fakultete v Ljubljani nadaljevala s podiplomskim magistrskim in doktorskim študijem ter s specializacijo iz oftalmologije na Očesni kliniki v Ljubljani.

David Marjanović

vodja prodaje

David Marjanović je iz srednje šole odšel kot elektrotehnik računalništva, nato na višji šoli pridobil naziv inž. telekomunikacij, kasneje pa je zaključil še visokošolski program podjetništva.

Nika Brodnik

vodja optike

Nika Brodnik se je že v najstniških letih navdušila nad oblikovanjem in modno industrijo, kar jo je spodbudilo k izobraževanju v Rogaški Slatini, kjer je pridobila naziv tehnik optik. Skozi izkušnje v optiki je razvila izjemen občutek za svetovanje pri pravi izbiri okvirja in stekel, ki strankam omogočajo maksimalno udobnost in funkcionalnost.

Anja Dolinšek

medicinska sestra

Anja Dolinšek se je po zaključeni srednji zdravstveni šoli v Izoli vpisala na Zdravstveno fakulteto v Ljubljani in postala diplomirana medicinska sestra.

Vesna Rakovic

dipl. optometrist

Vesna Rakovic je diplomirala najprej iz iz zobne protetike na švedski univerzi Malmö, nato pa še iz optometrije na danski univerzi TEC (Technical Education Copenhagen).

0+
Zadovoljnih strank
0%
Novih strank / letno
0
Ugodnost petkovih pregledov
0+
Prodanih očal
Meni