O nas

Očesna ordinacija dr. Petre Popović je specialistična očesna ordinacija s podeljeno koncesijo iz oftalmologije. V prijetnem vzdušju in urejeni okolici vam nudimo oftalmološke storitve (pregledi, diagnostika, zdravljenje) in svetujemo pri izbiri kontaktnih leč in očal. Naša ekipa uporablja sodobno diagnostično opremo ter se nenehno strokovno izpopolnjuje. Z osebnim pristopom do naših bolnikov in strank storimo vse, da boste odšli strokovno pregledani in zadovoljni. Večino svojih storitev opravimo v okviru mreže javne zdravstvene službe. Opravljamo tudi samoplačniške preglede za posameznike in podjetja.

V optiki ponujamo korekcijska in sončna očala priznanih blagovnih znamk v različnih cenovnih razredih. Poleg okvirjev za odrasle, mladino in otroških okvirjev ponujamo tudi specialne okvirje za najmlajše, ki so primerni tudi za nekajmesečne dojenčke. Pri nas lahko preizkusite široko paleto pripomočkov za slabovidne od povečevalnih stekel do elektronskih lup. Ponujamo tudi kontaktne leče in dodatke uveljavljenih proizvajalcev. Naročite jih lahko ob obisku pri nas, lahko pa tudi v naši spletni trgovini, po telefonu ali po e-pošti. Smo pogodbeni dobavitelj medicinsko-tehničnih pripomočkov za ZZZS.

Smo družbeno odgovorno podjetje. S podporo Turističnemu društvu Koseze prispevamo k urejenosti našega naselja. V našem ožjem okolju prispevamo še za prostovoljno gasilsko društvo Zgornja Šiška in osnovno šolo Valentina Vodnika. Po svojih močeh pa se trudimo vračati tudi v širše okolje. Zbiramo odslužena očala in jih predamo Lions klubu Trnovski Zvon, ki jih pregledana, popravljena, očiščena in označena posredujejo do ljudi, ki si jih ne morejo privoščiti. Finančno smo v preteklih letih podprli različne humanitarne ustanove (Zveza prijateljev mladine Slovenija, Slovenska filantropija, Društvo Gumb), izobraževalne ustanove (Gimnazija Bežigrad, Center IRIS) in projekte (Odprava zdravnikov v Kenijo, Jumicar). Po eksploziji, do katere je prišlo 4.8.2020 v Bejrutu, smo tamkajšnji bolnišnici BESH pomagali z zdravili, zaščitnimi pripomočki in sanitetnim materialom.

Nov zagon

Zaključili smo s prenovo optike, osvežili ekipo in smo polni elana za naprej. Dobrodošli!

Kdo smo

dr. Petra Popović

zdravnica

Dr. Petra Popović je po diplomi Medicinske fakultete v Ljubljani nadaljevala s podiplomskim magistrskim in doktorskim študijem ter s specializacijo iz oftalmologije na Očesni kliniki v Ljubljani.

David Marjanović

vodja prodaje

David Marjanović je iz srednje šole odšel kot elektrotehnik računalništva, nato na višji šoli pridobil naziv inž. telekomunikacij, kasneje pa je zaključil še visokošolski program podjetništva.

Nika Brodnik

vodja optike

Nika Brodnik se je že v najstniških letih navdušila nad oblikovanjem in modno industrijo, kar jo je spodbudilo k izobraževanju v Rogaški Slatini, kjer je pridobila naziv tehnik optik.

Anja Dolinšek

medicinska sestra

Anja je po poklicu diplomirana medicinska sestra. Spremljala vas bo skozi celotno zdravstveno obravnavo, z veseljem pa vam priskoči na pomoč pri izbiri korekcijskih in sončnih okvirjev, stekel ali drugih pripomočkov za vid.

David Mihelič

optik

David Mihelič je svoje šolanje zaključil kot veterinarski tehnik. Po končani srednji šoli se je preizkusil tudi na področju optike in tu našel poklic, ki ga veseli. Vestnost, kreativnost in natančnost ga spremljajo na vsakem koraku.

Monika Filipič

optik

Monika Filipič se je po končanem izobraževanju grafičnega oblikovanja in pridobljenem nazivu Medijske tehnice znašla v svetu optike.

Vesna Rakovic

dipl. optometrist

Vesna Rakovic je diplomirala najprej iz iz zobne protetike na švedski univerzi Malmö, nato pa še iz optometrije na danski univerzi TEC (Technical Education Copenhagen).

Tina Nolimal

dipl. optometrist

Tina je najprej je pridobila naziv Bachelor of Science (BSc Hons) na optometristični univerzi Ulster University UK kasneje pa še magisterski naziv Master of Science (MSc) na Clinical Visual Science na Ulster University UK.

0+
Zadovoljnih strank
0%
Novih strank / letno
0
Ugodnost petkovih pregledov
0+
Prodanih očal
Meni