MyDay 1-day (90 lečk)

74,90  Vključno z DDV

Rok dobave: od 7 do 14 dni

Kategorije: , , ,

Opis

Lastnosti

  • Vrhunska kemijska tehnologija Smart Silicone™ uporablja manj silikona in tako v leči pušča več prostora za vgrajene kanale vlage ter zagotavlja optimalno mehkobo v primerjavi z drugimi dnevnimi kontaktnimi lečami iz silikonskega hidrogela.
  • Zaščita pred žarki UVA in UVB*
  • Dnevne kontaktne leče

Zagotavljanje udobja: kontaktne leče MyDay® uporabljajo kemijsko tehnologijo Smart Silicone™ za zagotavljanje izjemne izkušnje uporabnikov.

Tehnološko napredni silikonski kanali v materialu leč MyDay® prenašajo kisik tako učinkovito, da je potrebnega manj silicija. Tako se ohranja sposobnost vlaženja in omogoča optimalna vsebnost vode.

Napredna zasnova leč zagotavlja bolj naraven občutek.

Kontaktne leče MyDay® imajo napredno zasnovo leč za dodatno izboljšanje udobja in zadovoljstva uporabnikov, z gladko površino in zaobljenimi robovi pa poskrbijo za bolj naraven občutek, saj veke zlahka drsijo čez površino leče.

Vgrajena UV-zaščita* filtrira 85 % UVA- in 96 % UVB-žarkov in tako pomaga spodbujati dolgotrajno zdravje oči.

Odlična izbira za nove uporabnike kontaktnih leč in preprost prehod na novejše leče za obstoječe uporabnike leč iz hidrogela.

1. Brennan N. A.: Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005.
†. Visoka prepustnost kisika pripomore k bolj jasnim, belim očem. Arhivski podatki podjetja CooperVision iz leta 2014.
*Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

Meni