Proclear Multifocal 1-day

32,00  Vključno z DDV

Rok dobave: od 14 do 21 dni

Kategorije: , ,

Opis

Lastnosti

  • Asferična zasnova z območjem za bližino v središču
  • Odličen vid pri vseh razdaljah
  • 96-odstotno vlaženje 12 ur ali več
  • Možna ublažitev neugodja zaradi suhih oči

Preprosto prilagajanje

Dnevne multifokalne leče Proclear® 1 day multifocal proizvajalca CooperVision® za uspešno prilagajanje leč vsem presbiopom, ki si želijo dnevnih kontaktnih leč. Dnevne multifokalne leče Proclear 1 day multifocal so kot nalašč za nošenje le določen čas, v določenih situacijah ali cel dan ter zagotavljajo odličen vid z vsake razdalje. Leče poleg svoje asferične zasnove z območjem za bližino v središču omogočajo še naslednje:

Profil enotne dioptrije za ohranitev vida na daljavo in zmanjšanje omejitev vida.

Izboljšanje vida ob blizu v nedominantnem očesu za optimizacijo vida od blizu in s srednje razdalje ter za vzdrževanje binokularnega vida; omogoča adicijo do +2,50.

Patentirana tehnologija PC Technology™

Ekskluzivna tehnologija PC Technology™ proizvajalca CooperVision ustvarja idealno lečo za paciente s presbiopijo, ki trpijo za suhostjo oči, povezano s starostjo. Na podlagi molekularne kemije s tehnologijo PC Technology™ nastane edinstven material leče, v katerem molekule fosforilholina (PC) privlačijo in vežejo vodo na površino, s tem pa tvorijo zaščitno plast, ki ohranja leče čiste in poskrbi za njihovo pravilno delovanje. Molekule PC pomagajo ohranjati tudi navlaženost leč, ki skozi ves dan vzdržujejo občutek navlaženosti in udobja.

Dodatne informacije

Adicija

,

Meni