My Day 1-Day MF (30 lečk)

39,00  Vključno z DDV

Rok dobave: od 7 do 14 dni

Kategorije: , , ,

Opis

Lastnosti

  • Vrhunska kemijska tehnologija Smart Silicone™ uporablja manj silikona in tako v leči pušča več prostora za vgrajene kanale vlage ter zagotavlja optimalno mehkobo v primerjavi z drugimi dnevnimi kontaktnimi lečami iz silikonskega hidrogela.
  • Zaščita pred žarki UVA in UVB*
  • Dnevne kontaktne leče

Zagotavljanje udobja: kontaktne leče Supreme® uporabljajo kemijsko tehnologijo Smart Silicone™ za zagotavljanje izjemne izkušnje pacientov.

Tehnološko napredni silikonski kanali v materialu leč Supreme® prenašajo kisik tako učinkovito, da je potrebnega manj silicija. Tako se ohranja sposobnost vlaženja in omogoča optimalna vsebnost vode.

Napredna zasnova leč zagotavlja bolj naraven občutek.

Kontaktne leče Supreme® imajo napredno zasnovo leč za dodatno izboljšanje udobja in zadovoljstva uporabnikov, z gladko površino in zaobljenimi robovi pa poskrbijo za bolj naraven občutek, saj veke zlahka drsijo čez površino leče.

Vgrajena UV-zaščita* filtrira 85 % UVA- in 96 % UVB-žarkov in tako pomaga spodbujati dolgotrajno zdravje oči.

1. Brennan N. A.: Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005.
†. Visoka prepustnost kisika pripomore k bolj jasnim, belim očem. Arhivski podatki podjetja CooperVision iz leta 2014.
*Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

Meni