Optelec ClearView C

Optelec ClearView C je družina namiznih video povečevalnikov (elektronskih lup), ki omogočajo branje tudi potem, ko očala ne zadoščajo več. Premišljena oblika omogoča več delovne površine in pomaga pri branju časopisa, natančnemu delu ali pri pisanju, ne da bi uporabnika omejevala pri gibanju.

Inovativna zasnovana roka v obliki črke C omogoča, da z branjem naravno pričnemo pri vrhu strani in potem nadaljujemo navzdol do dna strani. Tako se lahko ukvarjamo s hobijem ali prebiramo časopis, ne da bi bili omejeni pri gibanju.

Naprave ClearView C so oblikovane za kar največje udobje pri branju, hkrati pa so videti tako dobro, da jih brez zadržkov lahko namestimo tudi v dnevni sobi.

Če je uporabniku ljubša enostavna uporaba, lahko napravo uporablja le z dvema gumboma, s katerima jo vklopi in nastavlja povečavo. Če si želi ali potrebuje naprednejše funkcije, lahko enostavno preklopi v napredni način in vklopi pomoč pri sledenju vrsticam, spremeni kontrast, vključi način za pisanje, oziroma uporabi katero od ostalih naprednejših možnosti.

Med seboj se naprave družine ClearView C razlikujejo po velikosti zaslona in po načinu postavitve oziroma pritrditve na delovno površino. Različici z večjim zaslonom sta na voljo tudi z dodatkom za glasno branje besedila. Več o napravah iz družine ClearView C si lahko preberete na spletni strani proizvajalca, več o naši ponudbi elektronskih lup pa tukaj.

Meni