Premier lečke + All in One Light tekočina = 18,90€.

Evolve lečke + All in One Light tekočina = 14,90€.

NA KRATKO O PREMIER

 • Mesečno menjavanje
 • Leče ostanejo navlažene in udobne
 • Naravna sposobnost vlaženja, zaradi česar je manj verjetno, da boste potrebovali dodatne vlažilne kapljice

Privoščite si vrhunsko, dolgotrajno udobje in kakovosten vid

Ves dan delate, zato si zaslužite kontaktne leče, ki zagotavlja vrhunsko udobje in kakovosten vid. Vse to vam zagotavlja uporaba kontaktnih leč vrhunske kakovosti CooperVision® Premier®.

Leče Premier imajo gladko površino z naravno sposobnostjo vlaženja in so odporne na obloge, s čimer sta vam zagotovljena neverjetno udobje in jasnost vida, ki traja cel dan.

Zračno prepustna zasnova leč, ki zadržuje vlago in poskrbi, da so vaše oči zdrave in bele

Vse leče iz družine Premier so izdelane z našo inovativno tehnologijo Aquaform®. Ta kombinacija tehnologij materialov zagotavlja edinstveno udobje in izjemno učinkovitost leč, ki poskrbijo za zračnost in ohranjajo oči naravno navlažene. Na voljo so samo pri podjetju CooperVision.

Posvetujte se s svojim očesnim strokovnjakom o teh visoko kakovostnih kontaktnih lečah Premier za dolgotrajno nošenje.

NA KRATKO O EVOLVE

  • Mesečno menjavanje
  • Iz silikonskega hidrogela
  • Mehke in prožne – primerne za različne potrebe
  • Višja vsebnost vode, ki omogoča naravno sposobnost vlaženja
  • UV-zaščita (1)

Dolgotrajna navlaženost in UV-zaščita* – popolne za vsakodnevno uporabo

Zdaj lahko uživate v nošenju kontaktnih leč iz zdravju najbolj prijaznega materiala po ugodni ceni. Kontaktne leče CooperVision Evolve™ ponujajo vse prednosti silikonskega hidrogela z večjo vsebnostjo vode. Višja vsebnost vode pomeni naravno sposobnost vlaženja, torej manj verjetnosti, da bi potrebovali dodatne vlažilne kapljice. Kot dodatno prednost pa nudijo zaščito vaših oči pred škodljivimi UV-žarki, zahvaljujoč UV-zaščiti razreda 1.(2)

Visoka učinkovitost. Izjemno udobje.

Kontaktne leče Evolve so izdelane z uporabo inovativne tehnologije materialov, ki zagotavljajo zračnost in naravno navlaženost vaših oči. Uživate lahko v trajnem udobju skozi ves dan – in skozi celotno življenjsko dobo leče. Kontaktne leče Evolve vam nudijo svobodo, ki ste si jo vedno želeli. Ne glede na to, ali ste kratkovidni, daljnovidni ali če potrebujete leče za korekcijo astigmatizma.​

(1) Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

(2) Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

(3) Anketa med uporabniki kontaktnih leč Evolve v ZDA iz leta 2012

** Samo do razprodaje zalog.

** Cena velja za škatlico treh (3) sferičnih leč in malo (60ml) tekočino.

Meni