Vismed multi 10 ml

11,50  Vključno z DDV

Kategorija:

Opis

VISMED® enoodmerni vsebniki vsebujejo 0,18% natrijevega hialuronata in ključne esencialne ione pomembne za intaktnost roženice. Posebna formulacija VISMED®-a omogoča takojšnje olajšanje simptomov suhega očesa in dolgotrajno vlaženje.

VISMED® so edine vlažilne kapljice, ki poleg natrijevega hialuronata vsebujejo vse ključne esencialne ione. Zaradi tega ima VISMED® zelo podobne karakteristike kot naravni solzni film. Zaradi posebne patentirane formulacije je možno, da vsebuje tako hialuronat, kot tudi esencialne ione. VISMED® je edinstvena kombinacija, ki uporabnikom omogoča lajšanje simptomov in jim zagotavlja udobje pri uporabi. VISMED® priporočamo kot zanesljivo nego suhega očesa.

VISMED® je na voljo v pakiranju z 20 monoodmernimi vsebniki po 0,3ml. Priročna oblika za aktivne. Ne vsebuje konzervansov.

Kako uporabiti VISMED®

Odlomi pokrovček in konico odmernika usmeri direktno nad oko. Na rahlo pritisni na odmernik in pusti, da ena do dve kapljici zdrsneta iz odmernika na oko. Kapljice nanesi v veznično vrečko, razen če zdravnik ne svetuje drugače. Takoj po nanosu se lahko pojavi občutek zamegljenosti, ki hitro izgine. Po nekaj mežikih se VISMED® razporedi po očesu in ustvari dolgotrajen in prosojen zaščitni film.

VISMED® se lahko uporablja poleg vseh vrst kontaktnih leč.

Ker VISMED® ne vsebuje konzervansa svetujemo, da se vsebnik po uporabi zavrže.

Meni