Clariti Multifocal 3-kom

32,00  Vključno z DDV

Rok dobave: od 7 do 14 dni

Kategorije: , ,

Opis

Lastnosti

  • Korekcija presbiopije
  • Visoka vrednost Dk/t (prepustnost kisika), nizek modul in visoka vsebnost vode
  • Izjemno celodnevno udobje
  • Zasnovane za simultani vid: območje za bližino v središču, območje za daljavo v robnem delu, gladko prilagajanje vida s srednje oddaljenosti
  • Zaščita pred žarki UVA in UVB*

Uravnotežen pristop za zagotovitev udobja in zdravja roženice

Multifokalne kontaktne leče clariti® multifocal proizvajalca CooperVision odlikuje pravo ravnovesje med prepustnostjo kisika, odsotnostjo površinske obdelave, visoko sposobnostjo vlaženja, nizkim modulom in visoko vsebnostjo vode, zaradi česar leča omogoča optimalno udobje in zdravje roženice.

Multifokalne kontaktne leče clariti multifocal vključujejo tehnologijo AquaGen™ – postopek, ki zagotavlja neprekinjen učinek vlaženja ves čas nošenja. Visoka vsebnost vode v kontaktnih lečah clariti multifocal v višini 56 % se združuje s tehnologijo AquaGen™ ter tako vašim pacientom zagotavlja izjemno celodnevno udobje.

Optimizacija za zmogljivost in prileganje

Geometrija optičnega območja multifokalnih kontaktnih leč clariti multifocal je popolnoma progresivna in omogoča gladek prehod med območji različnih optičnih moči. Asferična oblika zadnje površine optimizira prileganje in centriranje, zasnova z območjem za bližino v središču pa omogoča preprosto prileganje in visoko stopnjo uspešnosti. Velika stabilizirana območja za daljavo in bližino omogočajo optimalen vid na daljavo in od blizu.

Te leče vključujejo tudi dve adiciji, s čimer je omogočen širok nabor bralnih adicij:

  • NIZKA za zgodnjo/srednjo stopnjo presbiopije
  • VISOKA za višje stopnje presbiopije

Pogovorite se s svojimi pacienti s presbiopijo o prednostih mesečnih multifokalnih kontaktnih leč clariti multifocal iz silikonskega hidrogela.

Kliknite tukaj za več informacij o prilagajanju multifokalnih izdelkov proizvajalca CooperVision.

*Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

Meni